Zabava z igranjem e-hitrih srečk

Zabava z igranjem e-hitrih srečk

2019-06-13 11:22:29 -

Med spletne igre ne sodijo samo igralni avtomati, ruleta, blackjack ali poker. Poleg te ponudbe, ki je osnova igralniških iger, lahko svojo srečo preizkusite na loteriji ali s hitrimi srečkami. Srečke so dobra izbira zaradi njihove majhne začetne investicije in možnosti, da takoj zadenete zelo lepe zneske.

Kaj so hitre srečke?

Hitre srečke ali loterijski listki sodijo med klasične loterijske igre. Kupite jih lahko praktično povsod. V nekaterih državah jih lahko kupite v časopisnih kioskih, na poštah ali celo bencinskih črpalkah. Za razliko od loterije je njihova prednost ta, da vam na rezultate prvega žrebanja ni treba čakati več dni ali tednov. Takoj boste izvedeli, ali ste zadeli ali ne. Samo spraskajte polja in že boste izvedeli, ali je vaša srečka dobitna ali ne.

Hitre srečke od začetka časa

Srečate se lahko z različnimi vrstami hitrih srečk. Razlikujejo se po temah ter verjetnosti dobitka. Izberete lahko srečke s temo štiriperesne deteljice, dragih kamnov, kart po navdihu filmov ali božične oziroma velikonočne srečke. Tudi cena hitrih srečk se lahko razlikuje in na podlagi tega tudi nagrada, ki jo lahko zadenete. Najvišji znesek dobitkov je lahko precej visok.

Hitre srečke prek interneta

E-hitre srečke lahko igrate tudi na spletu v udobju lastnega doma. E-hitre srečke delujejo po enakem načelu kot klasične. Preprosto izberete tisto, ki vam je najbolj všeč, in jo spraskate. V spletni različici lahko izbirate med dvema možnostma. Izberete lahko gumb »Spraskaj vse« ali pa si privoščite nekaj več napetosti, ko postopoma praskate igralna polja. Če vam uspe zmagati, bo vsota vaših dobitkov pripisana na vaš igralni račun. Število hitrih srečk in vse zmagovalne kombinacije morajo biti navedeni v načrtu izdaj loterije.

Preden začnete igrati s pravim denarjem, poskusite najprej spraskati hitre srečke brezplačno. Preizkusite načine za razkrivanje igralnih polj in preizkusite različne igre ter njihove zanimive funkcije.

Kje lahko igrate hitre srečke na spletu?

Hitre srečke boste našli v številnih zakonitih spletnih igralnicah. Obstaja cela vrsta klasičnih hitrih srečk z različnimi temami in v vsaki državi so na voljo drugačne.

Odgovorno igranje hitrih srečk

Večini ljudi se igranje hitrih srečk ne zdi igranje na srečo. Ta občutek je lahko varljiv. Ko igrate hitre srečke enako, kot igrate druge igre na srečo, boste v igri uživali samo, če boste igrali odgovorno. Izogibajte se igranju v poznih nočnih urah ali pod vplivom alkohola. Sovražnik vseh igralniških iger je običajno utrujenost, ki vodi do napak, ki izvirajo iz izgube koncentracije.

Se igranje hitrih srečk na spletu izplača?

Čeprav je večina dobitkov na e-hitrih srečkah precej majhnih, še vedno obstaja možnost, da boste svoj proračun obogatili z lepo vsoto. Razmerje med dobitnimi hitrimi srečkami v primerjavi s tistimi, ki ne prinašajo dobitka, je zagotovo boljše na spletu kot pri klasičnih hitrih srečkah.

V vsakem primeru morate imeti pripravljen načrt za to, kaj boste storili z dobitki, če se vam nasmehne sreča. Nikoli namreč ne veste, za katerim vogalom vas čaka.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Ace scratch Scratch card NetEnt Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam