Odgovorno igranje spletne loterije

Odgovorno igranje spletne loterije

2016-08-02 16:57:18 -

Hitre srečke in loterija – blažje oblike igranja na srečo

Hitre srečke in loterija so v vseh državah najbolj družbeno sprejemljive oblike igranja na srečo. Če komu omenite, da stavite na loteriji Eurojackpot ali da ste kupili hitro srečko, vas nihče ne bo imel za zasvojenca z igranjem na srečo. Če pa rečete, da ste obiskali igralnico, boste morda deležni čudnih pogledov. Zanimivo je, da je pri drugih igrah donosnost za igralce (odstotek dobitkov glede na skupni promet) veliko večja kot pri loteriji – ruleta ali igralni avtomati na primer igralcem omogočajo večje donose.

Zasvojenost z loterijo

Čeprav je loterija blažja oblika igranja na srečo, morate prav tako biti pazljivi. Vložite le toliko, kolikor si lahko privoščite izgubiti. Konec koncev gre tudi pri hitrih srečkah in loteriji predvsem za obliko razvedrila. Če igrate redno, potem mesečni znesek, ki ga porabite, ne sme nikoli ogroziti vašega družinskega proračuna. Potencialni dobitki so vedno privlačni in jackpoti nemalokrat prinesejo na desetine milijonov evrov, vendar si za nakup hitrih ali loterijskih srečk nikoli ne vzemite posojila.

Pomoč je vedno na voljo

Če se vam zdi, da preveč igrate, če ste pred objavo loterijskih rezultatov napeti ali če vam prijatelji in družinski člani svetujejo previdnost, potem za nekaj časa nehajte igrati. Če je težava resnejša, se odločite za obisk psihologa ali katerega od spletnih mest, ki se ukvarjajo z zaščito pred zasvojenostjo z igranjem na srečo, kot so:

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Ace scratch Scratch card NetEnt Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam