The Lotter

Loterijska prodaja: Ne
Na voljo v naslednjih jezikih:
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus:
Licenca: Evropska licenca
Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre

Ocena igralnice The Lotter

Družba Lotter Enterprises Limited že od leta 2002 omogoča spletni dostop do številnih uradnih loterij po vsem svetu. Podjetje v vašem imenu kupi srečko, vi pa si lahko v svojem računu ogledate njeno skenirano različico. Odkar poslujejo so dobitke izplačali že milijonom registriranih igralcev. Stroški obdelave so vključeni v ceno srečke, torej je vaš celoten znesek, ki ga osvojite.

Srečo lahko preskusite na več kot 50 loterijah, in sicer ne glede na to, iz katere države ste. V ponudbi imajo na primer ameriško loterijo Powerball, avstralsko loterijo Oz Lotto, špansko loterijo El Gordo, italijansko loterijo SuperEnalotto, madžarsko loterijo Otoslotto, poljsko loterijo Lotto, rusko loterijo Gosloto 6/45, evropski loteriji EuroJackpot in EuroMillions ter številne druge. Na njihovem spletnem mestu so poleg bogate ponudbe na voljo tudi rezultati in zgodovina, ki jih preprosto krmarite. Če želite ostati na tekočem, kamor koli vas zanese pot, lahko uporabljate tudi njihovo mobilno aplikacijo (za naprave iPad, iPhone, Android). Prednost je tudi to, da je spletno mesto na voljo v številnih jezikih.

Promocije in novice igralnice The Lotter

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam