Skupinske loterijske stave

Skupinske loterijske stave

2019-12-19 15:09:03 -

Do dobitka na loteriji vodi veliko poti. Nekateri igralci poskušajo uporabiti matematične veščine ali pa gledajo stare posnetke žrebanj in sestavljajo tabele izžrebanih številk, medtem ko se drugi preprosto zanašajo na srečo. Potem so tukaj še tisti, ki za izboljšanje svojih možnosti sodelujejo v skupinskih stavah.

Kako delujejo skupinske stave?

Za skupinsko igranje ni nobenega posebnega gumba ali funkcije. Do skupinske stave pridete tako, da se zanjo dogovorite z nekaj prijatelji, sosedi ali celo družino, izberete igro, v kateri želite skupinsko staviti, in vsak od vas kupi srečko z igranimi številkami. Če je dobitna, si dobitek enakomerno razdelite vsi člani.

Zakaj je skupinska stava koristna?

Pri loterijskih igrah obstaja določena verjetnost dobitka. Na prvi pogled se zdi dobitek morda daleč, vendar se tudi v naši državi zgodijo ogromni dobitki. Dobiti veliko denarja ni nerealistično, včasih potrebujete samo malce sreče. Če pa se ne želite zanašati le na srečo, vam lahko skupinska stava pomaga povečati verjetnost za nekajkrat.

Skupinska stava v praksi

Skupinsko igranje se je v finskemu mestu Siilinjärvi izplačalo. V tem mestu se je namreč v nekaj sekundah pojavilo kar 50 novih milijonarjev. Zmagovalni listek za 10 € jim je prinesel ogromen dobitek – 90 milijonov evrov. Listek je bil del skupinske stave 50 prebivalcev finskega mesta.

Vsak od njih je kupil en listek in dogovorili so se, da si bodo morebitni dobitek enakomerno razdelili. S tem so svoje možnosti povečali za 50-krat in uspelo jim je. Vsak od njih si je domov odnesel več kot milijon evrov.

Kje lahko preizkusite skupinske stave?

Skupinsko lahko igrate vsako loterijsko igro. Izberite eno od loterij, ki ponujajo zanimive dobitke. Več ljudi sodeluje v skupinski stavi, večja je možnost za dobitek.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Ace scratch Scratch card NetEnt Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam