Kako igrati igre s hitrimi srečkami na internetu

Kako igrati igre s hitrimi srečkami na internetu

2016-08-03 07:51:21 -

Podobno kot pri stavah, ruleti in kartanju naprave postopoma prehajajo iz fizičnih prostorov v spletne igralnice, enako težnjo pa doživljajo tudi druge vrste hazardnih iger, kot so loterijski listki in hitre srečke. Ni vam treba stopiti do kioska, pošte ali drugih prodajnih mest loterije. Če ste se naveličali tradicionalnih hitrih srečk, poskusite z virtualnimi. Samo prijaviti se morate v svojo priljubljeno spletno igralnico in kupiti loterijsko srečko ali spraskati spletno srečko.

Kako spraskate hitre srečke v spletu?

Postopek je enak kot pri loteriji s papirnatimi hitrimi srečkami. Najprej se v elektronskem okolju generira serija virtualnih hitrih srečk – podobno kot pri papirnatih hitrih srečkah, ki se natisnejo. Igralec nato izbere in kupi določeno hitro srečko iz serije. Ko spraska oziroma odpre igralno polje, se prikažejo dobitni simboli, ki določajo višino dobitka. Vse dobitne kombinacije simbolov so navedene v načrtu izdaje loterije, skupaj s številom dobitnih hitrih srečk v igri.

Ali so spletni loterijski listki varni?

Če igrate v spletnih igralnicah z licenco, ki so navedene v našem spletnem mestu, so skrbi odveč. Spletne igralnice v EU nadzorujejo ustrezni organi za potrjevanje. Le-ti nadzorujejo skladnost s strogimi pravili in poštenost iger. Upravljanje vsake posamezne igre poteka v skladu z načrtom igre.

Vrste hitrih srečk

Osnovno načelo vseh hitrih srečk je enako. Posamezne serije se razlikujejo samo po svojih parametrih, kot so cena za posamezno hitro srečko, največji dobitek, struktura dobitkov v seriji ter grafična podoba hitre srečke in dobitnih simbolov. Pri nekaterih serijah je mogoče priigrati tudi progresivni glavni dobitek igre.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Ace scratch Scratch card NetEnt Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam