Igranje loterije Eurojackpot zdaj tudi prek spleta

Igranje loterije Eurojackpot zdaj tudi prek spleta

2014-09-16 22:58:36 -

Eurojackpot je postala priljubljena evropska loterijska igra. K njeni priljubljenosti je prispevala že sama zamisel, da bi isto igro ponudili v več državah. Pravila igre zagotavljajo, da glavni dobitek nikoli ne znaša manj kot 10 milijonov EUR, polovica vseh stav pa se vedno razdeli med zmagovalce. To pa je že spodobno izhodišče. Loterijo trenutno prirejajo v 17 evropskih državah, v bližnji prihodnosti pa bo ta številka še večja, saj bodo v igri lahko sodelovale države, kot sta Slovaška in Madžarska, čez nekaj časa pa najbrž tudi Češka republika. Vse je odvisno od postopka pridobivanja dovoljenja v teh državah.

Če imate radi spletne igre in če ste vajeni spletnega nakupovanja, vam prav nič ne stoji na poti, da ne bi že danes igrali loterijske igre Eurojackpoint na spletu – prek interneta. Ko opravite enostavno registracijo in plačate s kreditno kartico ali prek spletnega plačilnega sistema Skrill oziroma Neteller, vas nič več ne ovira pri tem, da si izberete listek in ga izpolnite na spletu. To ima več prednosti – je priročno, hkrati pa so vam na voljo zanimive promocije, ki jih ponujamo samo na internetu.

Tudi igralec iz Finske je septembra 2014 svoj listek oddal na spletu. Takrat zagotovo ni slutil, da bo osvojil rekordni jackpot v višini 61,2 milijona EUR. Še nagrade mu ni bilo treba prevzeti – glavni dobitek so mu izplačali neposredno na bančni račun.

Igrajte Eurojackpot že danes – prek spleta
Kje sodelovati v spletni loteriji

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam