EuroJackpot

EuroJackpot

2018-06-22 08:26:59 - Braňo "Ace"

Loterija EuroJackpot pomeni uresničenje sanj za igralce v 18 državah v Evropski uniji. Enostavna pravila loterije, visok varnostni dejavnik in bombastični zadetki Kaj več si lahko želite? Priljubljena loterija predstavlja odgovor na izjemno priljubljeno evropsko loterijo – EuroMillions. Žrebanje Eurojackpot je prvič potekalo marca 2012 in čeprav EuroJackpot izvira iz Amsterdama, ga danes redno žrebajo v finskem mestu Helsinki.

Toda zakaj je EuroJackpot tako izjemen? Najprej pomislimo na nor glavni dobitek, ki postopoma narašča od minimalne nagrade 10 milijonov evrov do neverjetnih najvišjih 90.000.000 evrov. Druga prednost je, da ko zmagovalna kvota za prvo mesto preseže 90.000.000 evrov, se prenese med nagrade za drugo mesto. Ko preseže omejitev za drugo mesto, se prenese na tretje mesto in tako naprej. Tako se lahko zgodi, da vam ni treba uganiti vseh številk, da bi zadeli milijone.

Načela EuroJackpota

Načela EuroJackopta so preprosta. To je loterija s tako imenovanim elementom Powerball. Vaša naloga je uganiti sedem številk. Izmed 50 glavnih številk od 1 do 50 izberete pet številk in dve dodatni številki od 1 do 10, to sta tako imenovani evro številki. Loterija ima tako kombinacijsko matriko 5/50 + 2/20.

Znesek stave pri EuroJackpotu je 2 evra na vsak popolnoma izpolnjen stolpec z enim namigom za vsako stavno sejo. Seveda pa lahko svojo stavo istočasno vplačate za več sej vnaprej. Druga možnost je, da svojo srečko oddate prek spleta kot sistemsko stavo. S tem je število ugibanj podano z izbiro sistema na osnovi sistemskih tabel EuroJackpota.

Oblikovanje spletne srečke na internetu

Sami lahko izberete številke za svojo srečko in jih ročno kliknete na spletnem igralnem polju. Druga možnost je, da sistemu dovolite, da ustvari naključne številke. Te naključne številke imajo tudi statistično višje možnost za dobitek. Zakaj je temu tako? Večina igralcev se zanaša na svoje srečne številke in datume rojstva. Zanemarijo pa številke, višje od 31, ki imajo enako verjetnost, da bodo izžrebane. Zato se nagrada razdeli med več dobitnikov, kadar so izžrebane nižje številke.

Ko vplačate stavo, na rezultate žrebanja enostavno počakajte do naslednjega petka. Žrebanje poteka v dveh napravah za skupaj 7 izžrebanih številk. Prvih pet številk je izžrebanih iz naprave s 50 kroglicami s številkami od 1 do 50. Naslednje žrebanje poteka v drugi napravi z 10 številkami od 1 do 10.

Preizkusite svojo srečo z loterijo EuroJackpot

Loterijo EuroJackpot je zagotovo vredno preizkusiti. Srečko lahko oddate celo prek mobilnega telefona ali tablice – večina loterijskih podjetij, ki ponuja EuroJackpot, ima na voljo aplikacijo za pametne telefone z operacijskima sistemoma iOS (Apple) in celo Android. Dajte, izberite številke, v katere verjamete, in s samo nekaj kliki lahko postanete del neverjetne denarne igre, ki vam lahko spremeni življenje. Želimo vam veliko sreče.

Kje sodelovati v spletni loteriji

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam