Zakaj izbrati spletne hitre srečke?

Zakaj izbrati spletne hitre srečke?

2014-06-23 09:47:48 -

Prav zares je preprosto. Gre predvsem za to, da o nakupu hitre srečke ni treba razmišljati na poti v trgovino, saj lahko svojo srečo preizkusite takoj in igrate to spletno igro kar v udobju lastnega doma.

Prav tako lahko računate na to, da bodo možnosti dobitka večje, če boste izbrali spletne hitre srečke, saj je izplačilo okrog 95-odstotno. Pri hitrih srečkah, kupljenih na prodajnih mestih, je ta odstotek mnogo nižji, saj so zasnovane tako, da zagotavljajo le 50–75-odstotni delež, ki se od igre vrne igralcem (najvišji odstotek velja samo za dražje srečke).

Se sprašujete, zakaj ta razlika? Zakaj so v primerjavi z običajnimi hitrimi srečkami pri spletnih hitrih srečkah zagotovljeni tako visoki dobitki? Ali je to le posledica nenehne želje po premagovanju čedalje ostrejše spletne konkurence?

Odgovor ni preprost, zato v nadaljevanju navajamo dejavnike, ki vplivajo na to.

Stroški izdelave hitrih srečk

Ste že kdaj razmišljali o tem, kam gre denar od kupljenih hitrih srečk in kaj vse se skriva za tem?

Izdelava papirnatih srečk z zaščitnimi elementi, trženje, oblikovanje in distribucija stanejo veliko, ti stroški pa se morajo odražati pri dobitkih, ki jih loterijsko podjetje lahko nameni igralcem.

Monopolna loterijska podjetja

Večino hitrih srečk ponujajo državna in nacionalna loterijska podjetja, katerih delovanje je pogosto negospodarno. V medijih in športu daje njihov logotip vtis precenjene komercialne prisotnosti. Ta podjetja morajo ustvarjati velike dobičke, ki se stekajo nazaj v državni proračun. Pogosto namenijo velike vsote denarja za podporo športnih in drugih organizacij. Vsi ti vidiki vplivajo na možnost dobitka.

Če razumete to logiko, potem berite dalje!

Glavna prednost spletnih igralnic in stavnic pred nacionalnimi loterijskimi podjetji, ki vodijo prodajna mesta hitrih srečk, so veliko nižji stroški poslovanja. Zaradi manjšega števila zaposlenih, ekonomskega pritiska, ciljne porabe sredstev in dejstva, da spletnim igralnicam ni treba tiskati hitrih srečk, je delež dobitkov pri igranju spletnih hitrih srečk večji. Tudi stroški trženja, oglaševanja in distribucije so omejeni na spletno okolje ter znižani do najmanjše možne mere, kar omogoča višji dobitni odstotek.

Glede na vse te dejavnike je razumljivo, zakaj je pri spletnih hitrih srečkah izplačilo višje kot pri običajnih hitrih srečkah in zakaj je njihov dobitni odstotek tako visok. Kljub navedenim prednostim pa je igralcev, ki hitre srečke kupujejo na prodajnih mestih, še vedno veliko.

Zakaj še vedno toliko igralcev zaupa papirnatim hitrim srečkam?

Eden najpomembnejših razlogov za to je ugled nacionalnih loterijskih podjetij oziroma njihova blagovna znamka, ki so ji igralci zvesti in ki ji zaupajo.

Poleg tega ljudje pogosto niso seznanjeni z možnostjo igranja hitrih srečk po spletu. Vsi poznamo spletno ruleto, poker in druge igre, spletne hitre srečke pa si šele utirajo pot do igralcev.

Določen vlogo imajo tudi kampanje proti spletnim igralnicam, ki jih organizirajo v nekaterih državah. Zaradi monopolnega položaja loterijskih podjetij so pritiski in lobiranje v njihovo korist precejšnji.

Ali nakup po spletu še vedno prinaša več prednosti?

Poudarimo lahko tudi številne druge prednosti, ki jih spletne igralnice zagotavljajo igralcem. Gre predvsem za različne nagrade, tekmovanja, bonusne igre in programe zvestobe ter mnoge druge bonuse.

Naša primerjava jasno kaže, da je za igralca mnogo bolje, če se odloči za spletne hitre srečke namesto za klasične.

Nakup spletnih hitrih srečk
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Ace scratch Scratch card NetEnt Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam