Lottoland

Lottoland

Ocena s strani kluba Grisio VIP Club VSTOP

Lottoland je eno najbolj znanih loterijskih podjetjih, ki ponuja loterijo na spletu. Z več kot tremi milijoni uporabnikov se uvršča med vodilne ponudnike na trgu in je imetnik licence za igre na srečo, ki jo je izdal Gibraltar Committee. Večina podjetij, ki organizirajo loterijo in spletne stave, je licenco pridobila v Gibraltarju in na Malti.

Sodelujete lahko v najbolj znanih ameriških in evropskih loterijah, kot so EuroMillions, EuroJackpot in Powerball, pa tudi v nacionalnih loterijah v Veliki Britaniji, Nemčiji, Španiji, Franciji, na Poljskem in v številnih drugih državah. Ponudba Lottoland obsega tudi hitre srečke in igralniške igre – spletne igralne avtomate ponudnika Net Entertainment, ruleto, blackjack in poker Casino Hold’em.

Registrirajte se in preizkusite svojo srečo na loteriji
Loterijska prodaja: Da
Hitre srečke: Da
Na voljo v naslednjih jezikih:
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Licenca: Evropska licenca
Posnetki zaslona:

Promocije in novice

  • Dvojni jackpot

    Dvojni jackpot

    2016-08-11 21:14:55

    Lottoland vselej nudi nekaj več. Gre za dodatne funkcije, zaradi katerih je ta ponudnik tako poseben. Ekskluzivna funkcija »Dvojni jackpot« omogoča, da vam Lottoland izplača dvojni znesek, če osvojite glavno loterijsko nagrado. Prav tako je odveč vsaka skrb o tem, ali boste osvojeno dvojno nagrado dejansko prejeli – podjetje Lottoland je namreč zavarovano pri zavarovalniški družbi Emirat AG s sedežem v Nemčiji.

    Registrirajte se in preizkusite svojo srečo na loteriji

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. To spletno mesto je namenjeno le osebam, ki so dopolnile najmanj 18 let.

Se strinjam